Vliegtickets India KLM

Klik op de foto voor meer KLM info

Vliegtickets India

Een vliegticket India op maat

Naast het op maat maken van jouw India reis, kan Riksja India ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (India bouwstenen of een India rondreis).

óf: zelf je vliegticket India zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je India vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze India reisspecialisten helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

Vliegtickets naar India (Delhi)

klm logo Laagseizoen vanaf €742,- p.p. Economy Route Amsterdam - Delhi, Delhi - Amsterdam Amsterdam - Mumbai, Mumbai - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €842,- p.p. Economy Overstap geen
JET-Airways Laagseizoen vanaf €759,- p.p. Economy Route Brussel - Delhi Delhi - Brussel
Hoogseizoen vanaf €789,- p.p. Economy Overstap geen
emirates airlines Laagseizoen vanaf €845,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangalore Trivandrum - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €915,- p.p. Economy Overstap Dubai
emirates airlines Laagseizoen vanaf €689,- p.p. Economy Route Amsterdam - Delhi Delhi - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €789,- p.p. Economy Overstap Dubai
air france Laagseizoen vanaf €599,- p.p. Economy Route Amsterdam - Delhi Delhi - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €749,- p.p. Economy Overstap Frankfurt of München
lufthansa Laagseizoen vanaf €569,- p.p. Economy Route Brussel - Delhi Delhi - Brussel
Hoogseizoen vanaf €775,- p.p. Economy Overstap Frankfurt
etihad airways Laagseizoen vanaf €699,- p.p. Economy Route Amsterdam - Delhi Delhi - Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €779,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi
Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie India).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je India vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Binnenlandse tickets

De tickets binnen India worden door onze lokale agent geregeld. Dit in verband met veelvuldige wijzigingen. Het tevoren in Nederland boeken in combinatie met een internationaal ticket levert vaak geen extra voordelen op.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie India.
Terug naar de hoofdpagina van Riksja India