Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  individuele rondreis india - taj mahalIndia rondreizen

  Kant en klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’

  India is een verrassende combinatie van drukke steden, imponerende forten en paleizen en rustig platteland. Onze India rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s, bouwstenen, met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren India specialisten Bertha en Maartje helpen je graag verder.

  Kies je favoriete India rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  India rondreizen overzicht

  A taste of India

  Reisschema: Jaipur – Agra – Varanasi – Delhi
  Reisduur: 11 dagen / 10 nachten
  Reissom: € 795,- p.p. bij 2 personen

  Tijdens deze korte India rondreis doe je veel indrukken op van India. Je bezoekt de Gouden Driehoek gecombineerd met de heilige stad Varanasi. Na een nachtje Delhi brengen we je naar de stad Jaipur met de roze binnenstad. De Taj Mahal in Agra is overweldigender dan je had verwacht en Agra fort is op het goede moment van de dag sprookjesachtig. 

  Een nachttrein naar Varanasi brengt je naar belangrijke heiligdommen van India. Deze reis biedt een complete India ervaring geschikt voor iedere portemonnee.
  verder lezen

  Voeg deze rondreis toe aan je India reis!

  Als Maharadja door India

  Reisschema: Jaipur – Pushkar – Udaipur – Jodhpur – Jaisalmer - Agra – Varanasi – Delhi
  Reisduur: 18 dagen / 17 nachten
  Reissom: € 1554,- p.p. bij 2 personen

  Het noorden van India… Dit deel van het enorme land herbergt zoveel spektakel dat je er nog tien reizen mee zou kunnen vullen. De meeste reizigers gaan tijdens hun eerste India reis naar Rajasthan. Wij hebben daarom een rondreis samengesteld waarmee je door het noorden van het land reist.

  Maak kennis met kamelen, kleurrijke mensen en forten en paleizen. Het leuke is dat je slaapplaats vaak in zo’n fort of paleis te vinden is. Bezoek de Taj Mahal en neem de oostelijke route naar de heiligste stad van India, Varanasi. Zet al je zintuigen open en laat je overweldigen… 
  verder lezen

  Go India en Goa

  Reisschema: Jaipur – Pushkar –Udaipur – Deogarh – Jaipur – Agra – Delhi - Goa
  Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
  Reissom: € 1498,- p.p. bij 2 personen
  inclusief binnenlandse vlucht

  Deze reis Noord India en Goa is een perfecte combinatie van de hoogtepunten van India afgewisseld met rust en strand. Je bezoekt de Gouden Driehoek, met als kers op de taart een excursie naar de Taj Mahal. In het midden van je reis slaap je in een prinsheerlijk paleis met zwembad om bij te komen van alle eerste indrukken. 

  Het toetje van de reis is een verblijf op één van de mooiste stranden in Goa. Relax onder de wuivende palmbomen in Zuid-India. Onderweg hebben we meerdere excursies voor je ingepland zodat je het land echt leert kennen.
  verder lezen

  Alle tijd voor tijgers en thali’s

  Reisschema: Mandawa – Pushkar – Chittorgarh - Udaipur – Chandelao Jodphur – Jaipur – Ranthambore - Agra – Delhi
  Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
  Reissom: € 1833,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: Ranthambore gesloten van 1 juli – 1 oktober

  We hebben deze cultuur rondreis India voor je samengesteld waarbij je naar plekken reist waar de meeste reizigers niet van hebben gehoord. Leuk als je graag van de gebaande paden gaat. Bak je eigen pot in een pottenbakkerij, leer een Indiase curry koken en spot tijgers in het wild. 

  Maar highlights zoals het pelgrimsmeer in Pushkar en het wereldwonder de Taj Mahal ontbreken uiteraard ook niet aan je reis. Je maakt niet al te veel kilometers en je verblijft ook wat langer op de plekken waar je echt zou willen zitten. Je slaapt vrijwel altijd bijzonder, van paleizen tot kleihutten.
  verder lezen

  Van de Taj naar de Tibetaan

  Reisschema: Jaipur - Agra – Delhi –Amritsar – Dharamsala – Manali – Leh (Ladakh) – Hundar – Kyagar - Delhi
  Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
  Reissom: € 2404,- p.p. bij 2 personen
  inclusief binnenlandse vlucht
  Reisperiode: voor Ladakh eind juni - half september

  Een rondreis die de hoogtepunten van de Gouden Driehoek combineert met het noordoosten van India, waar monniken in rode gewaden, Tibetaanse kloosters en witte bergtoppen het straatbeeld bepalen. Een reis voor reizigers die een bijzonder, afgelegen stuk India willen ontdekken of al eerder in India zijn geweest. 

  Je reis begint in de roze stad Jaipur, via het wereldwonder Taj Mahal reis je naar Agra. Terug in Delhi stap je op de trein naar Amritsar, het centrum van de indrukwekkende Sikh cultuur. Langs de Dalai Lama in Dharamsala rijd je bergopwaarts naar de pieken van de Himalaya.
  verder lezen

  Highlights en authentieke kloosters

  Reisschema: Kolkata – Himalaya gebied – Sikkim – Darjeeling – Kurseong – Delhi - Jaipur - Agra – Delhi
  Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
  Reissom: € 1717,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: september - oktober en maart - mei

  Kennismaken met twee totaal verschillende culturen kan in één reis in het noorden van India. Deze reis is voor reizigers die een bijzonder, afgelegen stuk India willen ontdekken. In vergelijking met Ladakh, waar je je ook waant in het Tibetaanse leven, ligt Sikkim lager, en is daardoor groener en gemakkelijker begaanbaar.

  Het is een paradijs voor orchidee liefhebbers en het is het punt waar de landen Tibet en Bhutan ‘mengen’. Je sluit je reis af met de Gouden Driehoek van India. Een hele andere wereld, maar toch in India. Tijdens je reis langs de rode stad Jaipur en het wereldwonder Taj Mahal staat het Hindoeïsme centraal.
  verder lezen

  Rondreizen Zuid-India

  Backwaters en Bollywood in het Zuiden

  Reisschema: Bangalore – Mysore – Wayanad - Coonoor – Cochin – Periyar – Allepey – Kovalam - Trivandrum
  Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
  Reissom: € 1330,- p.p. bij 2 personen
  Reisperiode: november - april

  Met deze rondreis krijg je een compact en compleet beeld van het exotische Zuid-India. Het groene zuiden vormt een sterk contrast met het drukke en drogere noorden. Via de kleurrijke zijdestad Mysore reis je naar de wilde olifanten in de nationale parken van Periyar en Mudumalai. 

  De koloniale stad Cochin vormt een leuke afwisseling met de tropische backwaters en palmbomen waarop je in een omgebouwde rijstboot gaat varen. Op het uiterste zuidpuntje van het Indiase subcontinent kun je lekker bijkomen op het strand van Kovalam, een goed alternatief voor Goa en bekend om de heerlijke Ayurvedische massages.
  verder lezen

  Combinatie rondreis India en Nepal

  Maharadja’s en Koningen

  Reisschema: Jaipur – Pushkar – Udaipur – Jodhpur – Jaisalmer – Agra – Orchha – Khajuraho – Varanasi – Lumbini – Chitwan - Kathmandu
  Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
  Reissom: € 2299,- p.p. bij 2 personen

  Dit is dé reis door India en Nepal. Eerst kamelen, Rajputforten en Maharadjapaleizen in Rajasthan. Dan de overweldigende sites van Fatehpur Sikri, Taj Mahal en Agra fort. Vervolgens reis je naar de heilige Ganges in Varanasi. 

  Als je daarna over land naar Nepal reist, kom je langs de geboorteplaats van Boeddha. In het Chitwan National Park ga je de jungle in en sta je oog in oog met een gepantserde neushoorn. Aan het einde van de reis slaap je in de culturele hoofdstad Kathmandu en vlieg je vanuit Nepal terug naar huis. 
  verder lezen

  1
  van
  8

  Algemene informatie voor je India rondreis

  Wat is inbegrepen
  Het ontbijt is in elk hotel inbegrepen, de lunch en het diner zijn inbegrepen zoals beschreven. Treinreizen die ’s nachts plaatsvinden zijn altijd per comfortabele airco slaaptrein derde of tweede klasse. India Online regelt in principe alle grote transfers met privé auto, de slaaptrein, vliegtuig en natuurlijk de transfers van het vliegveld in Delhi naar je hotel. Voor de kleinere transfers van bijvoorbeeld een treinstation of vliegveld geldt dat je wordt opgehaald als dit zelf niet zo gemakkelijk te regelen is.

  Wat is niet inbegrepen?
  De vlucht van Nederland naar India: zie vliegtickets India. Sommige kleine transfers of transfers die makkelijker zelf te regelen zijn hebben we niet inbegrepen.

  Je India rondreis aanpassen?
  Het is mogelijk aanpassingen op rondreizen te maken. Misschien wil je bijvoorbeeld liever een ander starthotel. Je kunt ook gemakkelijk dagen aan de rondreis plakken op de start- of eindlocatie, of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je het aanvraagformulier invult. We zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Als je de bouwstenen liever op een andere manier combineert, maak dan gebruik van Mijn reisplan om je eigen reis samen te stellen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk.

  x