India-hotels met een hart

Slaapplekken met een hart. Eigenaren die zich inzetten voor de lokale gemeenschap, zich bezighouden met natuurbehoud of op een andere manier positieve impact op de wereld hebben. Dat zijn slaapplekken die wij omarmen en waar we jou graag kennis mee laten maken.

In Jodhpur werken we samen met een community-driven hotel. Je slaapt hier in een historisch fort middenin het dorp Chandelao. De opbrengst van het hotel wordt geïnvesteerd in de mensen uit de omgeving.

Boek je jouw reis inclusief een hotel met een hart, dan krijg je één nacht in dit hotel van ons cadeau (zie voorwaarden). Dit kun je telefonisch doorgeven aan de bestemmingsexpert of vermeld ‘hotel met een hart cadeau’ op het boekingsformulier.

 

noord india platteland jodhpur
Jodhpur India pla...
Reisschema: Chandelao (tussen Udaipur en Jodhpur)
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 135,- p.p. bij 2 personen
noord india platteland jodhpur

Alle tijd voor tijgers en thali’s

Cultuur rondreis ...
Reisschema: Mandawa – Pushkar – Chittorgarh - Udaipur – Chandelao - Jodphur – Jaipur – Ranthambore NP - Agra – Delhi
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Reissom: € 2027,- p.p. bij 2 personen
Reisperiode: Ranthambore gesloten van 1 juli – 1 oktober

Welke optie wil je aanvragen?

Alle tijd voor tijgers en thali’s
Fietstour Jaipur
Fietstour
x
+

Waarom naar India met Riksja Travel?

India herbergt de meest spectaculaire paleizen en forten, diep religieuze tempels, serene taferelen aan de Ganges, ongerepte natuur, kamelen, olifanten, tijgers en talloze heilige koeien die statig over straat paraderen. Tijdens je India reis slaap je in een stijlvol paleis of in een kleihut op het platteland. In het zuiden slaap je in een jungle lodge of op je eigen house boat. Wij regelen ook het vervoer voor je. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door India.

Lees meer