Rondreis India - local
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen India-reis

….en prikkel al je zintuigen. India herbergt de meest spectaculaire paleizen en forten, diep religieuze tempels, serene taferelen aan de Ganges, ongerepte natuur, kamelen, olifanten, tijgers en talloze heilige koeien die statig over straat paraderen.

 

Tijdens je India reis slaap je in een stijlvol paleis of in een kleihut op het platteland. In het zuiden slaap je in een jungle lodge of op je eigen house boat. Wij regelen ook het vervoer voor je. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door India.

Stel je eigen India reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Door India reizen in je eigen tempo. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte India reizen van een aantal dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen, excursies en het vervoer al zijn geregeld. Eerst inspiratie opdoen? Kijk dan bij de complete India rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

We geven je eerlijk advies

We willen graag weten hoe jij het liefste reist en geven je eerlijk advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. Zo kunnen we samen met jou de India-reis bouwen die het beste bij je past. Bellen of mailen ons gerust of vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan.

Riksja India maakt deel uit van Riksja Travel, een club van enthousiaste reizigers die je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Kijk voor meer informatie over ons op Riksjatravel.nl.

Vakantie India - ontmoeting met locals

Hart voor de wereld

Met onze reizen willen we een positieve impact maken. We geloven dat reizen de wereld mooier kan maken, mits het verantwoord gebeurt. Deze positieve impact stimuleren we o.a. door de volledige CO²-uitstoot van je reis te compenseren. Daarnaast steunen we tal van projecten wereldwijd. Wij vinden het belangrijk dat de overnachtingsplekken en gidsen een eerlijke prijs krijgen voor hun diensten. We kiezen voor partners met dezelfde waarden als wij: vrijheid, echtheid en goed doen voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis: kleinschalig en verantwoord, waarbij de mens centraal staat. Zo heb jij een onvergetelijke ervaring en kunnen wij de wereld mooi houden. Op onze impact-pagina vind je meer informatie.

  
Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie OK