bangalore india reizen

Easy Going Bangalore

Bangalore verblijf

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Bangalore
Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
Reissom: € 84,- p.p. bij 2 personen

Je begint je Zuid-India rondreis meestal met een vlucht naar de stad Bangalore. Een grote en drukke stad, waar wij rustige plekjes hebben gevonden voor een ontspannen begin van de reis. Je overnacht in een sfeervol guesthouse met ruime kamers en een rustige tuin. Of kies voor onze special stay accommodatie: een koloniale villa met zwembad.

Overnachten: 2 nachten in een knus guesthouse in Bangalore
Excursie: n.v.t.
Transport: Bangalore luchthaven – hotel per auto met chauffeur
Maaltijden: 1x ontbijt
  • maaltijden naast het ontbijt

  • entreegelden

  • fooien

Dag 1 – Aankomst in Bangalore

Wanneer je landt op de luchthaven van Bangalore, dan staat je privé chauffeur al op je te wachten met een bordje met je naam in zijn hand. Fijn dat bij aankomst op een hectische luchthaven in India de transfer alvast geregeld is. Je wordt van het vliegveld naar je hotel gebracht. Het is ongeveer een uur rijden.

Je slaapt de komende nacht in een knus guesthouse in een zijstraatje in het centrum van Bangalore. Het Indonesisch/Franse stel dat het guesthouse runt, heeft persoonlijke service en sfeer hoog in het vaandel staan. Ze zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt in het levendige Bangalore. Je slaapt in een ruime kamer met airconditioning en een schone badkamer. De accommodatie is in Portugese stijl ingericht en heeft een groene tuin, waar je heerlijk tot rust komt.

bangalore auto met chauffeurDag 2 – Bangalore, einde bouwsteen

Vandaag eindigt de bouwsteen na het ontbijt in de gezellig ontbijtzaal van het guesthouse. Na dit startpakket kun je beginnen aan de rest van je reis door Zuid-India. Liever nog een nacht blijven? Dat kan natuurlijk ook.

Je auto met chauffeur staat klaar voor het vervolg van je reis, met de bouwsteen Silk Tour to Kerala. Je begint met de paleizenstad Mysore, die bekend staat om handgeweven zijde, wierook en sandelhout. Langs frisgroene theeheuvels, koloniale steden en natuurparken met wilde olifanten reis je naar de tropische deelstaat Kerala.

Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

Special stay - koloniaal heritage hotel

Reissom: € 103,- p.p. bij 2 personen
Inbegrepen: 1 nacht in een charmante villa met ontbijt, airco en zwembad en transfer van de luchthaven

Je kunt er ook voor kiezen om in ons special stay hotel te logeren. Iets buiten het centrum van Bangalore ligt deze charmante villa, geheel in oude koloniale stijl ingericht. Deze unieke heritage accommodatie heeft acht kamers, met ieder een eigen sfeer en inrichting. In de villa vind je hoge deuren en plafonds, oude schilderijen en koloniale meubels. Het beschikt ook over alle moderne gemakken, zoals airconditioning, comfortabele en schone badkamers en een grote tuin met zwembad. De sfeer van vervlogen tijden wordt gecombineerd met moderne luxe: een Easy Going in stijl.

Deze bouwsteen is goed te combineren met...

Welke optie wil je aanvragen?

Easy Going Bangalore
Special stay - koloniaal heritage hotel
x

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan