• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  bangalore india reizen

  Easy Going Bangalore

  Bangalore verblijf

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
  Reisschema: Bangalore
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 139,- p.p. bij 2 personen

  Je begint je Zuid-India rondreis meestal met een vlucht naar de stad Bangalore. Wij vonden het prettig om de eerste dagen van je reis even helemaal niets te doen. Daarom hebben we gekozen voor een start in Bangalore, waar je niet zoveel toeristische highlights vindt, maar wel een prettige sfeer. Je kunt hier de tijd nemen om bij te komen van je vlucht en de eerste indrukken opdoen van het exotische Zuid-India. Je overnacht in een sfeervol guesthouse met ruime kamers en een rustige tuin. Of kies voor onze special stay accommodatie: een koloniale villa met zwembad.

  Overnachten: 2 nachten in een knus guesthouse in Bangalore
  Excursie: n.v.t.
  Transport: Bangalore luchthaven – hotel per auto met chauffeur
  Maaltijden: 2x ontbijt
  • maaltijden naast het ontbijt

  • entreegelden

  • fooien

  Dag 1 – Aankomst in Bangalore

  Wanneer je landt op de luchthaven van Bangalore, dan staat je privé chauffeur al op je te wachten met een bordje met je naam in zijn hand. Wij vonden het wel zo prettig dat bij aankomst op een hectische luchthaven in India de transfer alvast geregeld is. Je wordt van het vliegveld naar je hotel gebracht. Het is ongeveer een uur rijden.

  Je slaapt de komende twee nachten in een knus guesthouse in een zijstraatje in het centrum van Bangalore. Het Indonesisch/Franse stel dat het guesthouse runt, heeft persoonlijke service en sfeer hoog in het vaandel staan. Ze zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt in het levendige Bangalore. Je slaapt in een ruime kamer met airconditioning en een schone badkamer. De accommodatie is in Portugese stijl ingericht en heeft een groene tuin, waar je heerlijk tot rust komt.

  Dag 2 Bangalore verblijf – Garden city

  Deze dag is er niets gepland, zodat je rustig kunt wennen aan het klimaat en het tijdverschil. Tijdens een wandeling door de stad kun je voor het eerst kennismaken met het exotische Zuid-India. Natuurlijk kun je ook de dag doorbrengen in de tuin van het hotel met een boek en een koel drankje.

  Bangalore is het middelpunt van de sterk groeiende computer- en softwareindustrie in India, maar de sfeer op straat is toch nog typisch Indiaas. Je ziet kleurrijke marktkraampjes langs de kant van de weg en heilige koeien die slingerend ontweken worden door de gemotoriseerde riksja’s. Bangalore wordt ook wel ‘the garden city of India’ genoemd, vanwege de vele bomen die de straten van verkoelende schaduw voorzien. Door al dit groen ziet deze drukke stad er toch sfeervol en vriendelijk uit.

  bangalore auto met chauffeurDag 3 – Bangalore, einde bouwsteen

  Vandaag eindigt de bouwsteen na het ontbijt in de gezellig ontbijtzaal van het guesthouse. Na dit startpakket kun je uitgerust en ontspannen beginnen aan de rest van je reis door Zuid-India.

  Je auto met chauffeur staat klaar voor het vervolg van je reis, met de bouwsteen Silk Tour to Kerala. Je begint met de paleizenstad Mysore, die bekend staat om handgeweven zijde, wierook en sandelhout. Langs frisgroene theeheuvels, koloniale steden en natuurparken met wilde olifanten reis je naar de tropische deelstaat Kerala.

  Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

  Special stay - koloniaal heritage hotel

  Reissom: € 176,- p.p. bij 2 personen
  Inbegrepen: 2 nachten in een charmante villa met ontbijt, airco en zwembad en transfer van de luchthaven

  Je kunt er ook voor kiezen om in ons special stay hotel te logeren. Iets buiten het centrum van Bangalore ligt deze charmante villa, geheel in oude koloniale stijl ingericht. Deze unieke heritage accommodatie heeft acht kamers, met ieder een eigen sfeer en inrichting. In de villa vind je hoge deuren en plafonds, oude schilderijen en koloniale meubels. Het beschikt ook over alle moderne gemakken, zoals airconditioning, comfortabele en schone badkamers en een grote tuin met zwembad. De sfeer van vervlogen tijden wordt gecombineerd met moderne luxe: een Easy Going in stijl.

  Deze bouwsteen is goed te combineren met...

  Welke optie wil je aanvragen?

  Easy Going Bangalore
  Special stay - koloniaal heritage hotel
  x