Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Slapen in Fort Barli

   Slapen op het platteland in Fort Barli

   Slapen in Fort Barli
   • Overzicht
   • Inclusief
   • Exclusief
   • Kaart
   Reisschema: Fort Barli
   reisduur: 2 dagen / 1 nacht
   Reissom: € 143,- p.p. bij 2 personen

   Wil je tijdens je rondreis door Rajasthan slapen op het platteland? Waarom dan niet in een historisch fort zoals Fort Barli? Wanneer je het dorpje binnen rijdt denk je: 'waar gaan we toch naartoe?' totdat je door de poort van Fort Barli rijdt: een prachtig onderkomen voor de nacht. Relax lekker bij het zwembad en rust lekker uit tijdens de intensieve rondreis. En ga op pad met de ossenkar: een leuke manier om het dorp en de dorpelingen te ontmoeten.

   Overnachten: 1 nacht in historisch fort op het platteland
   Transport: privévervoer
   Maaltijden: ontbijt
   • maaltijden naast het ontbijt

   • fooien

   • eventuele extra excursies

   Barli

   Fort Barli ossenkar op het plattelandDag 1: Aankomst Fort Barli en rit met de ossenkar

   Vanuit Pushkar of een andere plaats in Rajasthan reis je naar Barli. Als je hier logeert voel je je even een Maharadja of Maharani. Het fort ademt veel sfeer en historie. We kregen een rondleiding door het oude fort van de dochter van de vroegere Maharadja. De kamers zijn allemaal verschillend en met mooie antieke meubels ingericht.

   In de middag hebben we een rit met de ossenkar voor je gepland. Een leuke manier om contact te maken met de bevolking en kleurrijke foto’s te schieten van het dorp op het platteland. In India wordt de ossenkar nog steeds veel op het land gebruikt.  Hobbelend over de bobbels van de zanderige wegen rijd je door de straten. Onderweg stop je bij verschillende plekken zoals een lokale tempel, een pottenbakker aan het werk of tja, gewoon bij een opstopping op straat.

    

   Platteland dorp BarliDag 2: Vertrek Fort Barli

   De volgende dag is het tijd om dit pareltje in Rajasthan weer te verlaten. Of, als je de tijd hebt kunt natuurlijk nog een nachtje blijven… Misschien heb je in de ochtend nog even tijd om een duik te nemen in het zwembad of om een wandeling te maken door het dorpje.

   Er zijn vanuit dit plaatsje op het platteland verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld doorreizen naar Udaipur met het vervolg van de bouwsteen Kamelen en kastelen, of eerst nog een andere stop maken op het platteland, zoals Relaxen in Rajasthan. Of je verblijft bij een vriendelijke familie in het hotel in fort Chittorgarh. Keuze genoeg! Moeite met kiezen? Bel gerust even met onze reisspecialist.