Rondreis India - local
Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen India-reis

….en prikkel al je zintuigen. India herbergt de meest spectaculaire paleizen en forten, diep religieuze tempels, serene taferelen aan de Ganges, ongerepte natuur, kamelen, olifanten, tijgers en talloze heilige koeien die statig over straat paraderen.

 

Tijdens je India reis slaap je in een stijlvol paleis of in een kleihut op het platteland. In het zuiden slaap je in een jungle lodge of op je eigen house boat. Wij regelen ook het vervoer voor je. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door India.

Stel je eigen India reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Door India reizen in je eigen tempo. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte India reizen van een aantal dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen, excursies en het vervoer al zijn geregeld. Eerst inspiratie opdoen? Kijk dan bij de complete India rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

Ontdek het echte India

Je India reis wordt bijzonder. Je ziet de Taj Mahal bij zonsopgang, speurt naar wilde tijgers in Ranthambore en dwaalt door blauwe steegjes in Jodhpur. Je leert Indiase curry koken bij een gastgezin en rijdt met een jeep door de jungle op zoek naar olifanten. Onderweg slaap je in bijzondere accommodaties. Van Maharadjapaleizen tot kleihutten op het platteland in het noorden en van een natuurhuis in een lagune tot een verblijf op een house boat in het zuiden. Zo leer je het echte India kennen.  > Meer inspiratie voor je India vakantie.

Vakantie India - ontmoeting met locals

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Onze India specialisten helpen je graag bij het samenstellen van je individuele India rondreis. Ze geven je advies over de slimste route, vlucht of zwaarte van een bouwsteen. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange reisdag of basic verblijf, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.