Rondreis India online
Home > Over ons > Wie zijn wij?
India specialist: team

Over India online

India online is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Bertha Vogels-Middel

Reisspecialist India

Ik heb al veel landen van de wereld mogen bezoeken maar geen enkel land heeft zoveel indruk om me gemaakt als India. Ik heb er tijdens mijn studie destijds 7 maanden stage gelopen en daar is mijn liefde voor India begonnen. Ik heb het land, de cultuur en de mensen echt leren kennen. Ik heb veel rondgereisd in India maar ik heb nog lang niet alles gezien. In het noorden waan je je weer in een heel andere wereld dan in het zuiden. Dat grappige accent, het pittige eten, die aparte gewoontes... in India raak je nooit uitgekeken!
Bertha
Jorien

Jorien van Zanten

Senior reisspecialist India / Supervisor Azie

Reizen in India is een belevenis op zich, het is een chaotisch land maar daardoor juist heel fascinerend en bijzonder. Mijn reis door het ''land van de Maharadja's'' vond ik erg indrukwekkend. De kleuren van sprookjesachtig Rajasthan, de heilige rivier de Ganges, het tropische zuiden, de boeiende cultuur en de gastvrije bevolking zijn nog maar enkele ingrediënten van India. Deze foto is genomen voor één van de zeven wereldwonderen de Taj Mahal. Ik heb nog nooit zoveel foto's gemaakt van een gebouw...

Dit kleurrijke subcontinent hoop ik nog vaak te bezoeken, er valt nog veel te ontdekken!

Tessa Hersbach

Product Manager India

Tijdens mijn reis door India ben ik op bijna elke straathoek verrast; een holy cow, vrouwen met felgekleurde sari’s en kamelen die op hun gemak de snelweg oversteken. Hectische steden, Maharadja paleizen en exotische rivieren, de indrukken zijn ontelbaar.

Maar de meeste indruk hebben de vriendelijke Indiërs op me gemaakt. Tijdens mijn verblijf op het platteland heeft de lokale gids me zijn geboortedorp laten zien. Al gauw werden we uitgenodigd voor de bruiloft van de pottenbakker. Voor ik het wist zat ik op de grond aan mijn eerste kopje opium thee om het geluk van het bruidspaar te vieren.

Onze partner ter plaatse

In India werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je India reis, in goede handen bent.


Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, inmiddels ook dichtbij, die je hieronder ziet.

Wil me meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Kids en Riksja Travel.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met een van onze reisspecialisten via email of telefoon, zie de contactpagina.

India online wenst iedereen veel avontuurlijk reisplezier in India.


India online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.