Rondreis India online
Home > Bouw je reis > Rondreizen
Bezoek de Taj Mahal tijdens je individuele India reis

Rondreizen India

Kant en klaar of pas ze gerust aan, 'hier een dagje langer, daar een dagje korter'.

India rondreizen zijn individuele reizen die we hebben gecreëerd door enkele korte reisprogramma's (bouwstenen) met elkaar te verbinden. Het zijn die combinaties die wij zelf goed bij elkaar vinden passen. Zowel geografisch als qua opbouw van activiteiten (het meest heftige later en als het even kan een lekker strand aan het slot). Er zijn rondreizen die de leukste dingen van het noorden combineren en andere rondreizen bestrijken zowel het noorden als het zuiden. Ook het reistempo van de rondreizen varieert. Het grootste deel van de reizen gaat per privé auto, maar we geven je ook de kans om de treinen van India te ervaren daar waar het de moeite waard is. Onderweg slaap je in sfeervolle accommodaties en hebben we de excursies ingepland die je reis tot een echte India-ervaring maken.

Onder aan deze pagina vind je algemene informatie over de rondreizen. Als je vragen hebt, bel ons dan gerust: 071 - 891 03 24. Wil je een India rondreis aanvragen, klik dan op het aanvraagformulier. Tijdens de zomermaanden en de kerstperiode kunnen afwijkende prijzen voorkomen.

India rondreizen overzicht

Man met tulband, rondreis India

Individuele India rondreis 1: Noord-India A taste of India

Je ziet: Jaipur - Agra - Varanasi - Delhi
Reisduur 11 dagen, 10 nachten in Noord-India
Reissom € 869,- p.p (bij min. 2 personen)

In korte tijd kun je veel indrukken op doen van India. Je bezoekt de Gouden Driehoek gecombineerd met de heilige stad Varanasi. Na een nachtje Delhi brengen we je naar de stad Jaipur met de roze binnenstad. De Taj Mahal in Agra is overweldigender dan je had verwacht en Agra fort is op het goede moment van de dag sprookjesachtig. Een nachttrein naar Varanasi brengt je naar belangrijke heiligdommen van India. Deze reis biedt een complete India ervaring geschikt voor iedere portemonnee.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze budget India rondreis.

Deze reis aanvragen
Taj Mahal tijdens je India rondreis
Rondreizen India: Varanasi
Doorkijk Taj Mahal - rondreizen Taj Mahal

Individuele India rondreis 2: Noord-India Als Maharadja door India

Je ziet: Jaipur - Pushkar - Udaipur - Jodhpur - Jaisalmer - Agra - Varanasi - Delhi
Reisduur 18 dagen, 17 nachten in Noord-India
Reissom € 1648,- p.p (bij min. 2 personen)

Het noorden van India... Dit deel van het enorme land herbergt zoveel spektakel dat je er nog tien reizen mee zou kunnen vullen. De meeste reizigers gaan tijdens hun eerste India reis naar Rajasthan. Wij hebben daarom een rondreis samengesteld waarmee je door het noorden van het land reist. Maak kennis met kamelen, kleurrijke mensen en forten en paleizen. Het leuke is dat je slaapplaats vaak in zo'n fort of paleis te vinden is. Bezoek de Taj Mahal en neem je de oostelijke route naar de heiligste stad van India, Varanasi. Zet al je zintuigen open en laat je overweldigen...

Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van onze complete India rondreis.

Deze reis aanvragen
Udaipur - India rondreis individueel
rondreis India: man met kameel Rajasthan
Meer Udaipur

Individuele India rondreis 3: Noord-India en Goa Go India en Goa

Je ziet: Jaipur - Pushkar - Udaipur - Deogarh - Jaipur - Agra - Delhi - Goa
Reisduur 16 dagen, 15 nachten in Noord-India en Goa
Reissom € 1768,- p.p (bij min. 2 personen)
incl. binnenlandse vlucht


Deze reis is een perfecte combinatie van de hoogtepunten van India afgewisseld met rust en strand. Je bezoekt de Gouden Driehoek, met als kers op de taart een excursie naar de Taj Mahal. In het midden van je reis slaap je in een prinsheerlijk paleis met zwembad om bij te komen van alle eerste indrukken. Het toetje van de reis is een verblijf op één van de mooiste stranden in Goa. Relax onder de wuivende palmbomen in Zuid-India. Onderweg hebben we meerdere excursies voor je ingepland zodat je het land echt leert kennen.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze relax rondreis door India.

 Deze reis aanvragen

India rondreizen: meisje
Goa
Tijger tijdens je India rondreis

Individuele India rondreis 4: Noord-India Alle tijd voor tijgers en thali's

Je ziet: Mandawa - Pushkar - Chittorgarh - Udaipur - Chandelao - Jodphur - Jaipur - Ranthambore - Agra - Delhi
Reisduur 17 dagen, 16 nachten in Noord-India
Reissom € 1699,- p.p (bij min. 2 personen)

We hebben deze rondreis voor je samengesteld waarbij je naar plekken reist waar de meeste reizigers niet van hebben gehoord. Leuk als je graag van de gebaande paden gaat. Bak je eigen pot in een pottenbakkerij, leer een Indiase curry koken en spot tijgers in het wild. Maar highlights zoals het pelgrimsmeer in Pushkar en het wereldwonder de Taj Mahal ontbreken uiteraard ook niet aan je reis. Je maakt niet al te veel kilometers en je verblijft ook wat langer op de plekken waar je echt zou willen zitten. Je slaapt vrijwel altijd bijzonder, van paleizen tot kleihutten.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze eigenwijze India rondreis.

Deze reis aanvragen
Jaipur India
Kleurrijke jongens tijdens je India rondreis
Kamelen horen bij je India rondreis

Individuele India rondreis 5: Noordwest-India Van de Taj naar de Tibetaan

Je ziet: Jaipur - Agra - Delhi - Amritsar - Dharamsala - Manali - Jispa - Leh (Ladakh) - Hundar - Kyagar - Delhi
Reisduur 20 dagen, 19 nachten in Noordwest-India
Reissom € 2399,- p.p. bij 2 personen
inclusief binnenlandse vlucht

Een rondreis die de hoogtepunten van de Gouden Driehoek combineert met het noordoosten van India, waar monniken in rode gewaden, Tibetaanse kloosters en witte bergtoppen het straatbeeld bepalen. Een reis voor reizigers die een bijzonder, afgelegen stuk India willen ontdekken of al eerder in India zijn geweest. Je reis begint in de roze stad Jaipur, via het wereldwonder Taj Mahal reis je naar Agra. Terug in Delhi stap je op de trein naar Amritsar, het centrum van de indrukwekkende Sikh cultuur. Langs de Dalai Lama in Dharamsala rijd je bergopwaarts naar de pieken van de Himalaya.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze off-the-beaten track Noordwest - India rondreis.
 
Deze reis aanvragen
Monnik
Ladakh
Ontmoetingen tijdens je India rondreis

Individuele India rondreis 6: Noordoost-India Highlights en authentieke kloosters

Je ziet: Kolkata - Himalaya  gebied Sikkim - Darjeeling - Kurseong - Delhi - Jaipur - Agra - Delhi 
Reisduur 15 dagen, 14 nachten in Noordoost-India
Reissom € 1789,- p.p. bij 2 personen
inclusief binnenlandse vlucht

Kennis maken met twee totaal verschillende culturen kan in één reis in het noorden van India. Deze reis is voor reizigers die een bijzonder, afgelegen stuk India willen ontdekken. In vergelijking met Ladakh, waar je je ook waant in het Tibetaanse leven, ligt Sikkim lager, daardoor groener en gemakkelijker begaanbaar. Het is een paradijs voor orchidee liefhebbers en is het punt waar de landen Tibet en Bhutan 'mengen'. Je sluit je reis af met de Gouden Driehoek van India. Een hele andere wereld, maar toch in India. Tijdens je reis langs de rode stad Jaipur en het wereldwonder Taj Mahal staat het Hindoeïsme centraal.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze off-the-beaten track Noordoost - India rondreis.
 
 Deze reis aanvragen
Sikkim
Jonge vrolijke monniken - rondreis India

Rondreizen Zuid-India

Overnacht op een houseboat in Kerala

Individuele India rondreis 7: Zuid-India Backwaters en Bollywood in het Zuiden

Je ziet: Bangalore - Mysore - Wayanad - Coonoor - Cochin - Periyar - Allepey - Kovalam - Trivandrum
Reisduur 15 dagen, 14 nachten in Zuid-India
Reissom € 1330,- p.p bij 2 personen

Met deze rondreis krijg je een compact en compleet beeld van het exotische Zuid-India. Het groene zuiden vormt een sterk contrast met het drukke en drogere noorden. Via de kleurrijke zijdestad Mysore reis je naar de wilde olifanten in de nationale parken van Periyar en Mudumalai. De koloniale stad Cochin vormt een leuke afwisseling met de tropische backwaters en palmbomen waarop je in een omgebouwde rijstboot gaat varen. Op het uiterste zuidpuntje van het Indiase subcontinent kun je lekker bijkomen op het strand van Kovalam, een goed alternatief voor Goa en bekend om de heerlijke Ayurvedische massages.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze Zuid-India rondreis.

Deze reis aanvragen
Individuele rondreis India - kerk
Zonsondergang

Combinatie rondreis India en Nepal

Individuele rondreizen India: Taj Mahal

Individuele India rondreis 8: Noord-India en Nepal Maharadja's en Koningen

Je ziet: Jaipur - Pushkar - Udaipur - Jodhpur - Jaisalmer - Jaipur - Agra - Orchha - Khajuraho - Varanasi - Lumbini - Chitwan - Kathmandu
Reisduur 23 dagen, 22 nachten in Noord-India en Nepal
Reissom € 2407,- p.p. (bij min. 2 personen)

Dit is dé reis door India en Nepal. Eerst kamelen, Rajputforten en Maharadjapaleizen in Rajasthan. Dan de overweldigende sites van Fatehpur Sikri, Taj Mahal en Agra fort. Vervolgens reis je naar de heilige Ganges in Varanasi. Als je daarna over land naar Nepal reist, kom je langs de geboorteplaats van Boeddha. In het Chitwan National Park ga je de jungle in en sta je oog in oog met een gepantserde neushoorn. Aan het einde van de reis slaap je in de culturele hoofdstad Kathmandu en vlieg je vanuit Nepal terug naar huis.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze rondreis door India en Nepal. 
 
Deze reis aanvragen

India rondreizen
Rondreis India

Rondreizen India algemeen


Het ontbijt is in elk hotel inbegrepen, de lunch en het diner zijn inbegrepen zoals beschreven. Treinreizen die 's nachts plaatsvinden zijn altijd per comfortabele airco slaaptrein derde of tweede klasse. India Online regelt in principe alle grote transfers met privé auto, de slaaptrein, vliegtuig en natuurlijk de transfers van het vliegveld in Delhi naar je hotel. Voor de kleinere transfers van bijvoorbeeld een treinstation of vliegveld geldt dat je wordt opgehaald als dit zelf niet zo gemakkelijk te regelen is.

De vlucht van Nederland naar India is niet bij de rondreizen inbegrepen. Deze kun je zelf boeken of door ons erbij laten doen: zie vluchten.

Het is meestal mogelijk kleine aanpassingen op rondreizen te maken. Misschien wil je bijvoorbeeld liever een ander starthotel. Je kunt ook gemakkelijk dagen aan de rondreis plakken op de start- of eindlocatie, of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je het boekingsformulier invult. We zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Als je de bouwstenen liever op een andere manier combineert, maak dan gebruik van het formulier om je eigen reis samen te stellen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk.


Klik hier om een India rondreis te boeken

India online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.