Rondreis India online
Home > Bouw je reis > Bouwstenen
Op de trap van de Taj Mahal, tijdens een van onze reizen India

Bouwstenen: korte India reizen

Individuele India reis

Bouwstenen zijn korte individuele India reizen van zo'n 2 tot 6 dagen verspreid door het land. Door bouwstenen te combineren kun je je eigen individuele India reis samenstellen. Op 'Hoe reis je in India?' vind je informatie over logische routes en vervoersmogelijkheden. Naast de vaak originele excursies zijn met name de overnachtingsplekken onderscheidend. Heb je wel eens geslapen in een maharadja paleis, een kleihut of boomhut in de jungle? Voor het vervoer hebben we gekozen voor een interessante mix van auto's met chauffeur, authentieke treinen, af en toe airco bussen, kamelen of jeeps.

Heb je vragen, bel dan gerust even: 071 - 891 03 24. Onze India reisspecialisten die het land goed kennen, helpen je graag verder. Op het aanvraagformulier kun je de bouwstenen invullen van jouw ideale India reis. Je ontvangt van ons dan een vrijblijvend voorstel op maat, desgewenst met vluchten. Liever een complete India rondreis? Kijk dan bij ons overzicht van individuele India rondreizen. Hier hebben wij al combinaties van bouwstenen gemaakt, die wij goed bij elkaar vinden passen.
India Reizen

Noord-India: Rajasthan, de Taj Mahal en Varanasi

In het noorden kun je tijdens je India reis zo veel doen dat je er gemakkelijk meerdere vakanties kunt doorbrengen zonder twee keer hetzelfde te zien. Dit is de ideale regio om te slapen in een Maharadja paleis, de nostalgie te proeven van de machtige Rajput kastelen, mensen in bont gekleurde gewaden door de woestijn te zien schrijden of een Puja te zien doen in de Ganges. Ook zie je in Noord-India ware wereldwonderen zoals de Taj Mahal en Fatehpur Sikri. Klik hier voor onze Noord-India bouwstenen.
individuele India reis :Backwaters

Zuid-India: Kerala, Goa en Malediven

Het zuiden van India is heel anders dan de droge woestijnen van de provincie Rajasthan. Hier vind je palmstranden, rijstvelden en exotische waterwegen. Maar dit is wel India en de fascinerende cultuur is nooit ver. Zo zijn er in het zuiden de meest overweldigende tempels, wonderlijke monumenten en het zwoele backwaterleven van Kerala. Het zou jammer zijn als je dit zou missen, maar als je gewoon lekker bruin wilt bakken dan zijn er ook voldoende mogelijkheden. Op de Malediven of in Goa kun je aan het einde van je India reis neervlijen op een volmaakte atol. Klik hier voor onze Zuid-India en Malediven bouwstenen.
India reizen: combineer India en Nepal

Himalaya in Noord-India: Ladakh en Sikkim

Bij India denk je vaak eerst aan heilige koeien, forten en felgekleurde doeken, maar het is ook een wereld van Tibetaanse kloosters, gebedsvlaggen en besneeuwde bergtoppen. In het Himalaya gebergte van Ladakh en Sikkim bepalen monniken het straatbeeld en ben je omringd door kilometers hoge pieken. Ga af op de lage tonen die uit de hoorns geblazen worden en leer meer over de schrijfkunst van de monniken tijdens een Tibetaanse kloostertocht. Klik hier voor onze Himalaya bouwstenen.

India online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.