Rondreis India online
Home > Praktisch > Kaart van India

Kaart van India

Bij India online bouw je je India reis op uit bouwstenen, dit zijn korte reisprogramma's van 2 tot 6 dagen. In onderstaande India kaart worden een aantal van onze India bouwstenen weergegeven. Met deze kaart krijg je een indruk van ons aanbod en een idee van de mogelijke routes. Met je muis kun je over de rode bolletjes navigeren en klappen de betreffende bouwstenen uit. Voor een overzicht van al onze bouwstenen klik je op de bouwsteen overzichtspagina.

Wanneer je bij ons een reis wilt aanvragen dan is dit mogelijk door bouwstenen te selecteren op ons reisaanvraagformulier. Je ontvangt van onze ervaren reisspecialisten een vrijblijvend voorstel op maat, desgewenst met vluchten. Onze reisspecialisten adviseren je graag bij het samenstellen van jouw ideale reisroute. Wil je je vragen telefonisch stellen neem dan gerust contact met ons op, op telefoonnummer 071 - 891 03 24. Wij helpen je graag verder.


Kamelen & kastelen in Rajasthan Kamelen & kastelen in Rajasthan Kamelen & kastelen in Rajasthan Kamelen & kastelen in Rajasthan Kamelen & kastelen in Rajasthan Forten en kleihutten Forten en kleihutten Forten en kleihutten De tijger en het fort De tijger en het fort Wereldwonderroute Jaipur - Agra Wereldwonderroute Jaipur - Agra Overland van Taj naar Varanasi Overland van Taj naar Varanasi Overland van Taj naar Varanasi Overland van Taj naar Varanasi Heilige taferelen aan de Ganges Heilige taferelen aan de Ganges De Sikh en de Monnik De Sikh en de Monnik De Sikh en de Monnik Op z'n Tibetaans door India Op z'n Tibetaans door India Verborgen vallei in de bergen Op de thee in Darjeeling Schatten van Sikkim Schatten van Sikkim Tibetaanse tempel trekking Tibetaanse tempel trekking Exotische stranden van Goa Hampi magic Hampi magic Silk tour to Kerala Silk tour to Kerala Silk tour to Kerala Backwaters en wildlife Backwaters en wildlife Backwaters en wildlife Levende tempels van het zuiden Levende tempels van het zuiden Levende tempels van het zuiden Levende tempels van het zuiden Levende tempels van het zuiden

Klik hier voor de bouwsteenpagina
of het
aanvraagformulier voor een vrijblijvend reisvoorstel


India online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.